Clotilde Armand: Iresponsabilitate, nebunie sau ambele la un loc?

Clotilde Armand le cere alegătorilor să rişte puşcăria pentru a o vota!

Indiscutabil, Clotilde Armand este candidatul cu cele mai grave şi vizibile probleme psihice din Bucureşti. Userista implicată în megatunul de 1,5 miliarde dolari dat de americanii de la Bechtel bugetului României lasă să se întrevadă o schizofrenie paranoidă greu de întâlnit în afara instituţiilor medicale de specialitate.

Contul ei de facebook, singura cale prin care franţuzoaica comunică cu susţinătorii ei fanatizaţi după ani şi ani în care i-a otrăvit cu fake-news-uri, pare unul dintre ziarele fondate de Josepf Goebbels!

clotilde-armand-facebook

„Ciuma roşie” îi vandalizează corturile, e ameninţată, e abuzată grav de pesediştii cei răi care o mai dau şi în judecată (pentru calomnii şi insulte, în loc s-o felicite după sutele de jigniri şi invenţii pe care le debitează fără pauză pe socoteala lor!) etc. Diagnosticul unui specialist ar fi categoric: femeia asta bizară suferă de mania persecuţiei în formă agravantă!

Niciodată Clotilde Armand nu se oboseşte să aducă probe. Nu spune că ea este, în acest moment, candidatul Puterii, fiind susţinută şi de guvernul liberal, iar PSD este un partid de opoziţie. Nu spune că pesediștii au acţionat-o în judecată o singură dată, în timp ce ea i-a reclamat penal de zeci de ori în fiecare an. Cu rezultate nule, fiindcă lucrurile semnalate n-au existat decât în imaginaţia ei defectă!

clotilde-armand-facebook

Gradul de degenerare al acestui aşa-zis candidat, al acestui pretins om politic a ajuns atât de ridicat încât a reclamat-o pe Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, că a montat un mash ilegal fiindcă, vezi Doamne, ar prezenta pericol pentru trecători!

O altă dovadă că undeva nişte circuite nu funcţionează deloc cum ar trebui o reprezintă pretenţia lui Clotilde Armand că ea este singura capabilă să salveze   sectorul 1. Îndemnul ei către bucureşteni era „Semnaţi ca să aveţi ce să votaţi!”, o aroganţă vecină cu ceea ce psihiatrii numesc „complex messianic”!

clotilde-armand-facebook

Între timp, printre două acuzaţii fără acoperire şi trei plângeri penale nefondate, Clotilde Armand şi grupul ei de presiune urbană îndeamnă pe faţă la nerespectarea legii. De fapt, le cer susţinătorilor care nu locuiesc în sectorul 1 al Bucureştiului să comită o infracţiune:

Vrei să ne ajuţi să scăpăm de Administraţia Tudorache şi PSD la alegerile locale din septembrie? Fă-ţi viză de flotant sau buletin de Bucureşti şi votează unde contează. Procesul pentru obţinerea vizei de flotant este destul de uşor! În plus, după modificările legislative recente, ai posibilitatea să-ţi faci viză chiar şi în ziua votului. Da, este deschis la evidenţa populaţiei în ziua votului!”. După care prezintă şi un ghid cu paşii de urmatpentru a-ţi face viză de flotant în sectorul 1!

clotilde-armand-facebook

Candidatul susţinut (şi) de partidul de guvernământ îşi îndeamnă votanţii să încalce legea votând ilegal în Bucureşti!

Clotilde Armand, candidatul USR, partidul care a susţinut iniţiativa legislativă „Fără penali în funcţii publice”, le solicită acum susţinătorilor ei să devină PENALI şi să rişte închisoarea!

Incredibil, dar adevărat! Clotilde Armand le spune votanţilor ei, cu lipsa de empatie a unui sociopat: Eu vreau la PRIMĂRIE, voi mergeţi la PUȘCĂRIE!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *