Clotilde Armand îşi face campanie bazându-se exclusiv pe fake-news-uri lansate cu tupeu şi nesimţire pe reţelele de socializare

Întreaga campanie electorală a useristei Clotilde Armand pentru Primăria Sectorului 1 se bazează pe o piramidă uriaşă de minciuni. Folosind reţelele de socializare, Clotilde revarsă zilnic un şuvoi de fake-news-uri menite să provoace revolta şi indignarea electoratului împotriva primarului Dan Tudorache, cel care a învins-o în alegeri în 2016.

Iată doar câteva dintre ultimele fake-news-uri marca Clotilde Armand:

  • La Complexul Multifuncţional Caraiman avem un sistem de Telemedicină care ne-a costat foarte mult. Primarul a achiziţionat mii de holtere EKG de la firma unui fost coleg pesedist. În realitate sunt monitorizaţi doar 2 pacienţi.
  • Compania de Investiţii şi Dezvoltare în Sănătate şi Domenii de Interes Public Privat a fost înfiinţată de primarul PSD având obiectiv principal să construiască un spital. Această companie a realizat în 2 ani un spital din hârtie, o machetă.
  • Avem un Computer Tomograf Mobil achiziţionat cu 6 milioane lei. Acest Computer Tomograf Mobil zace în curtea Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Matei Balş din Bucureşti. Conform declaraţiilor publice făcute de autorităţi, acest CT trebuia să fie funcţional la data de 11 mai.
Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Matei Balş din Bucureşti.
Institutului Naţional de Boli Infecţioase Prof. Matei Balş din Bucureşti.

Toate trei petardele lansate de Clotilde Armand sunt uşor de dezamorsat:

Unu: sistemul de telemedicină de la Complexul Multifuncţional Caraiman reprezintă o tehnologie medicală de ultimă oră. El permite monitorizarea pacienţilor de la distanţă, eficienţa lui fiind recunoscută chiar şi de reprezentanţii Ministerului Sănătăţii, care au încheiat un protocol cu Primăria Sectorului 1. În ultimele luni, de la complex au fost monitorizate sute, dacă nu mii de bolnavi a căror sănătate n-a mai fost pusă în pericol prin deplasarea la medic (ştiut fiind faptul că foarte multe persoane s-au infectat cu coronavirus în spitale, cabinete medicale, policlinici etc.).

Doi: prin Regulamentul de Organizare şi Funcţionare, Compania de Investiţii are ca misiune exclusivă edificarea Spitalului Sf. Vasile cel Mare. Este spitalul a cărui înfiinţare a fost blocată permanent de grupul consilierilor USR şi PNL din Consiliul Local al Sectorului 1 care au votat de fiecare dată împotrivă.

USR şi PNL au deţinut încă din 2016 majoritatea în Consiliul Local al Sectorului 1. Din acest motiv, să susţii că un proiect n-a fost realizat, pentru că tu şi ai tăi l-aţi blocat permanent fiind majoritari, este o dovadă de tupeu incredibil. De nesimţire chiar!

Trei: Computerul Tomograf Mobil a fost achiziţionat pentru Institutul Naţional de Boli Infecţioase Prof. Matei Balş. Care, evident, avea nevoie de el şi a solicitat ajutor financiar pentru cumpărarea aparatului. L-a primit cu promptitudine, aşa cum Primăria Sectorului 1 a susţinut şi alte unităţi medicale de prestigiu cu aparatură şi materiale sanitare!

Complexul Multifuncţional Caraiman
Complexul Multifuncţional Caraiman

Primăria şi-a făcut deci treaba, montarea şi darea în folosinţă sunt problema beneficiarului! Nici Primăria şi nici Consiliul Local nu folosesc, în activitatea lor în sprijinul cetăţenilor, computere tomograf mobile!

Ca de obicei, Clotilde nu scoate un cuvânt despre ce a făcut sau ce ar vrea să facă ea pentru bucureşteni şi pentru Sectorul 1. N-are program, n-are obiective, n-are proiecte! Doar fake-news-uri cu grămada, doar-doar va mai convinge pe cineva că vorbele sunt mai importante decât faptele!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *