PMP are cea mai bună ofertă

Ioana Constantin – singura opţiune veritabilă pentru Primăria Sectorului 1 a tuturor bucureştenilor care sunt împotriva administraţiei PSD

După ce în ultimii patru ani partea dreaptă a eşichierului politic din sectorul 1 a fost confiscată de reprezentanţi ai unei alianţe politice de ultra stânga, USR-PLUS, iată că acum electoratul conservator, electoratul tradiţional al Dreptei are în sfârşit cu cine vota! Şi nu este deloc un candidat care să poată fi trecut cu vederea!

Ioana Constantin, secretar general adjunct al Partidului Mişcarea Populară, este cea care are posibilitatea să coaguleze alegătorii de dreapta din sectorul 1 al Capitalei! Are un c.v. impecabil, greu de întâlnit în politica românească, mai ales la cineva care nu a împlinit încă 30 de ani!

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1 a fost cel mai tânăr preşedinte de partid din istoria postdecembristă a României. La 26 de ani, Ioana Constantin a fost aleasă, cu o mare majoritate de voturi, preşedintele M10, partidul înfiinţat de Monica Macovei, simbolul luptei împotriva PSD în România şi persoana care a înfiinţat Departamentul Naţional Anticorupţie, vârful de lance al luptei împotriva corupţiei la nivel înalt!

Ioana Constantin are două licenţe, a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii Bucureşti şi Facultatea de Management din cadrul SNSPA. Tot la SNSPA are şi două masterate, unul în „Comunicare brand, management şi comunicare corporativă” şi altul în „Comunicare şi relaţii publice”. A predat cursuri de management, etică în afaceri şi afaceri pe internet!

A fost secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale în perioada decembrie 2019-februarie 2020, de unde a demisionat pentru că PMP a desemnat-o coordonatorul campaniei partidului pentru alegerile locale (între timp amânate din cauza pandemiei de Covid-19!).

Ioana Constantin

Poate încă şi mai mult decât această carieră remarcabilă pentru o persoană atât de tânără, pe Ioana Constantin o recomandă verticalitatea ieşită din comun şi respectul faţă de semeni. Niciodată nu s-a angrenat în dispute politice sterile, în schimburi de replici degradante şi nu a coborât niciodată ştacheta la dezbaterile publice la care a fost parte!

Ioana Constantin a locuit permanent în Bucureşti, în sectorul pe care vrea să-l conducă primind voturile bucureştenilor care s-au săturat de PSD! Locuieşte în zona Turda-Ion Mihalache, deschide lista consilierilor PMP şi nu a făcut niciodată parte din administraţia publică locală!

Dacă tot dorim feţe noi în politică, ar trebui să-i acordăm o şansă! Şi poate că noi vom fi cei care vom avea o şansă la altceva, la o administraţie publică locală bazată pe principii de dreapta, pe competenţă şi profesionalism!

Ce le spune public, tare şi răspicat Ioana Constantin locuitorilor din sectorul 1? Exact ce trebuie să audă şi ce ar fi normal să înţeleagă: că USR-PLUS nu reprezintă o alternativă de dreapta la PSD, fiind o alianţă de partide de stânga. Că reprezentanta acestei alianţe de stânga, Clotilde Armand, nici măcar nu figurează pe lista de consilieri locali a USR-PLUS, semn că nu este interesată să lucreze pentru comunitate, ci doar să o conducă!

Ioana Constantin

Mai spune Ioana Constantin că nu poate avea nicio dezbatere cu Clotilde Armand, deoarece aceasta pur şi simplu fuge de confruntare, ştiind că nu poate face faţă unei dezbateri publice! Candidata PMP arată, practic demonstrează că, dacă Dan Tudorache de la PSD va câştiga un nou mandat, vinovatul principal va fi Clotilde Armand, pentru că s-a încăpăţânat să candideze deşi nici măcar cei din USR Sectorul 1 nu vor s-o voteze, fără a mai vorbi de liberali, cu care Clotilde Armand s-a certat îngrozitor în ultimii doi ani, pe absolut toate subiectele şi cu fiecare prilej care i s-a oferit!

Sunt argumente puternice, prezentate cu claritate şi elocvenţă de un candidat mult superior ofertei USR-PLUS. Dacă va câştiga Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin va demonstra ce înseamnă un management modern, o viziune de dreapta, un suflu proaspăt în administraţie, schimbarea de care bucureştenii au atâta nevoie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *