Legislaţia – facultativă pentru sponsorii lui Sică Mandolină

Tănase Stamule, consilierul premierului Ludovic Orban, calcă în picioare prevederile Legii electorale la câteva zile după ce a fost numit în funcţie!

Tănase Stamule nu mai este nimeni în drum din PNL. Premierul Ludovic Orban s-a achitat cumva faţă de fratele lui, Stere Stamule, aflat la conducerea Fundaţiei Konrad Adenauer şi sponsorul său personal dedicat, şi l-a numit chiar de sărbători consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului în domeniul economic.

Din acel moment, fostul lacheu al pedelistului Costică Canacheu este de nerecunoscut. A devenit impertinent, agresiv, isteric chiar. Toţi sunt incompetenţi cu excepţia lui, a ministrului Muncii, Violeta Alexandru (pe care o susţine frenetic în scandalul creşterii vârstei de pensionare la 70 de ani!), şi a premierului Ludovic Orban, binefăcătorul deloc dezinteresat al clanului Stamule! Un cuvânt rău să spui de cei doi şi te trezeşti ţinta unor atacuri orale care par să-l indice pe Tase Stamule drept consumator crâncen al ceaiului cu Ayahuasca.

Tănase Stamule vrea să fie primar la sectorul 1. Teoretic, are 1% şanse de succes! Practic, nici atât! Fiindcă acest liberal cu nume de perversiune sexuală şi aspect de borcan cu murături nu are nici notorietate, nici experienţă în administraţie şi niciun fel de background care să-l recomande ca fiind un administrator sau un manager priceput.

Strategia lui electorală este cumva simplă şi în acelaşi timp idioată, pentru că este repetitivă şi se rezumă la atacarea primarului Dan Tudorache din toate poziţiile. N-apucă edilul să anunţe o investiţie, că Stamule iese public şi urlă cu disperare: megatun la sectorul 1, primarul face şi drege!

Se intenţionează susținerea intensivă a sportului în sectorul 1? Tănase Stamule nu este de acord şi face crize de isterie la Antena 3, B1 TV şi pe unde-l mai primesc moderatorii prin studiouri. Este totuşi pe undeva normal că lui Stamule de la PNL (via PDL!) nu-i place sportul în general, pentru că fizicul îi permite cel mult o partidă de şah, cu condiţia ca fotoliul să fie destul de mare să-l încapă! Totuşi, noi, bucureştenii care nu semănăm cu Jabba the Hut, am putea să fim lăsaţi să ne bucurăm de sport, domnu’ primar wanna be Stamule?

În timp ce critică fără niciun argument serios iniţiativele şi realizările administraţiei publice din sectorul 1, Tănase Stamule, un om „serios” şi „corect” care pe vremuri a lucrat ca cenzor la Nei Co Grup SA, una dintre firmele baronului PDL de Constanţa Costică Canacheu, pentru 200 de lei pe an, încalcă Legea electorală cu un tupeu de fost băsist şi îşi face campanie la vedere pentru Primăria Sectorului 1, deşi legea interzice în mod clar acest lucru. Campania electorală pentru alegerile locale durează 30 de zile şi se încheie cu 48 de ore înaintea momentului la care începe votul!

După cum rezultă din printscreen-urile pe care le publicăm, în 6 decembrie, în 15 decembrie etc. Tănase Stamule de la PNL demonstra public faptul că orice liberal care se respectă nu dă doi bani pe lege. Pe orice lege! Toate promisiunile lui electorale sunt un fel de poveşti nemuritoare, pentru că toţi bucureştenii ştiu că PDL-PNL n-a făcut parcări şi reforme în administraţie, ci a tăiat pensii şi salarii, a închis spitale şi a crescut masiv taxele şi impozitele locale! Totuşi, o întrebare se impune: ce credibilitate să aibă acest demagog liberal când promite… orice, când el îşi începe campania electorală încălcând pe faţă, cu nesimţire chiar, prevederile Legii electorale care reglementează strict perioada în care ai voie să-ţi faci campanie?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *