Incredibil, dar adevărat ce susţine Clotilde Armand

Clotilde Armand susţine public folosirea torturii şi aplicarea tratamentelor inumane şi degradante

Ce-şi face Clotilde Armand cu mâna ei sinucidere politică se numeşte!

Reţinerea fostului ministru al Sănătăţii Sorina Pintea, deşi nu prezenta absolut niciun fel de pericol social, plus că suferea de o boală autoimună cu şanse infime de vindecare, a provocat un şoc teribil în societatea românească. Faptul că a fost lipsită de alimentaţie adecvată şi că a fost transportată ulterior încătuşată la spital pentru a-şi primi tratamentul a amplificat revolta românilor întregi la cap, care au condamnat la unison abuzul!

Într-atât de puternică a fost reacţia de revoltă a opiniei publice încât până şi cei direct implicaţi au simţit nevoia să se disocieze de abuzuri.

Departamentul Naţional Anticorupţie a fost prima instituţie care a făcut pasul la offside când s-a înţeles că românii sunt oripilaţi de comportamentul fascist al autorităţilor: „Nici DNA, nici procurorul de caz, nici poliţiştii din cadrul DNA nu au atribuţii în legătură cu transportul şi escortarea persoanelor aflate în stare de deţinere în urma măsurii arestului preventiv.

Mai mult, după dispunerea deciziei de arestare preventivă, procurorii nu pot şi nu au dreptul să intervină în niciun fel în procedurile desfăşurate la locul de deţinere (pachete, transport la medic etc.).

Atribuţiile în ceea ce priveşte gestionarea acestor situaţii îi revin exclusiv instituţiei în custodia căreia se află persoana în stare de deţinere”.

DNA a precizat că, în perioada în care Sorina Pintea a fost în prezenţa angajaţilor instituţiei, în spaţiul public nu au apărut niciun fel de imagini cu aceasta.

La rândul său, ministrul de Interne, Marcel Vela, a declarat că a dispus un control în legătură cu modul cum au acţionat poliţiştii când Sorina Pintea a fost transportată la spital, iar Victor Costache, ministrul Sănătăţii, a recunoscut public  faptul că este regretabil că un bolnav a fost încătuşat.

Avocatul Poporului, Renate Weber, a dezvăluit şi ea că instituţia pe care o conduce s-a autosesizat şi investighează cazul Sorinei Pintea.

După cum se vede, există atât la nivelul instituţiilor şi autorităţilor publice, cât şi în rândul românilor unanimitate cu privire la cazul Sorinei Pintea. Fostul ministru al Sănătăţii a fost victima unui abuz incontestabil, anchetat chiar din dispoziţia şefilor poliţiştilor care au încătuşat-o!

Singura persoană publică din România care, cu cinism şi lipsă de umanitate, de empatie şi de bun-simţ, s-a pronunţat în favoarea torturii şi tratamentului inuman şi degradant la care a fost supusă o femeie grav bolnavă, care beneficia de prezumţia constituţională de nevinovăţie până la condamnarea definitivă în cadrul unui proces penal, este europarlamentarul USR Clotilde Armand.

Userista care se visează primar la Sectorul 1 a prezentat un mesaj al colegei sale de la PSD, europarlamentarul Maria Grapini: „Apel către români! Săptămâna viitoare doresc să vorbesc despre cazul Sorina Pintea la Strasbourg! Am nevoie de poze în care se poate vedea tratamentul inuman, transport la spital în cătuşe, al unei femei bolnave!”, pe care l-a comentat cu ticăloşia şi lipsa de umanitate a unui şef de lagăr de concentrare: „Stimată doamnă europarlamentar, vă rog mult să prezentaţi referatul DNA care precizează că d-na Sorina Pintea a exclamat Supertare!”.

Pe logica strâmbă a şefei de la USR Sectorul 1, Dan Barna ar putea fi încătuşat şi târât pe străzi de mascaţi oricând, deoarece şi el este anchetat de DNA pentru fraudarea unor finanţări europene, cu un prejudiciu de câteva milioane de euro. Iar faptul că Barna şi-a angajat sora şi colegii de liceu (conflict de interese!) este deja dovedit, existând contractele de muncă!

În România mileniului 3 nu putem vota, nu putem susţine şi nu putem accepta să ne reprezinte persoane cu mentalitate fascistă, totalitară, pe care să le încânte tortura şi tratamentele inumane şi degradante aplicate semenilor lor! Umanitatea şi respectul faţă de lege şi drepturile şi libertăţile fundamentale ale omului ar trebui să jaloneze activitatea în spaţiul public a doamnei Clotilde Armand de la USR, şi nu învăţăturile naziste şi comuniste care încurajau violenţa asupra cetăţenilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *