Culmea nesimţirii la USR! Ce face Clotilde Armand…

După ce firma pe care a condus-o, EGIS France, a încasat 75 milioane de euro de la buget fără să facă nimic, Clotilde Armand critică o organizaţie comunală PSD pentru că le oferă GRATUIT unor bătrâni săpun şi spirt!!!

În Lumina, o comună micuţă din judeţul Constanţa, un grup de social-democraţi inimoşi s-a gândit să facă ceva pentru cei mai vitregiţi membri ai comunităţii din care fac parte.

Au cumpărat câteva sute de săpunuri şi două-trei sute de sticluţe cu spirt. Le-au dus totul bătrânilor şi celor mai săraci din comună. Persoane care nu reuşiseră să-şi achiziţioneze materiale dezinfectante sau care pur şi simplu nu-şi puteau permite să cumpere unele. Pentru că la ţară este sărăcie cruntă, sunt oameni bătrâni foarte mulţi, cu pensii mici (că doar n-au lucrat toţi la EGIS France, companie deţinută de statul francez şi obişnuită să-şi ia tainul de peste tot precum Clotilde Armand, şi nici n-au avut posibilitatea să prăduiască finanţări europene de milioane de euro, ca Dan Barna, preşedintele USR!).

Ei bine, s-a trezit… din inactivitate şefa USR Sectorul 1, Clotilde Armand, revoltată de gestul uman al celor de la PSD Lumina, şi s-a apucat să arunce cu lături:

Ştiţi ce face <<singurul partid care înţelege gravitatea momentelor>> în judeţul Constanţa? PSD face campanie electorală cumpărând toate resursele de spirt şi dezinfectant din magazine… după care se laudă pe facebook. Ireal”.

De-abia asta înseamnă să fii nesimţită! Sau USR-istă, că este practic acelaşi lucru! Care toate resursele, măi femeie bărbat? Sunt nici două portbagaje de Logan, ce mama dracului te-a apucat?!

Ştii de ce le-au cumpărat? Ca să nu cumva să le achiziţioneze en-gros cine ştie ce ordinar, ce speculant, ce javră îmbogăţită din contracte cu statul (ups, vorbesc de funie în casa spânzuratului!) şi să le vândă de 20 de ori mai scump! Cum s-a întâmplat cu măştile, cu mănuşile, cu dezinfectanţii etc.

Le-au dat oamenilor fără posibilităţi şi bătrânilor. Ce mama naibii e rău în asta?! De ce nu le arăţi tu, USR-ista vieţii, cum se face, cum se donează, cum se dă o mână de ajutor celor în nevoie?

Îţi vine să râzi, aşa-i, Clotilde? Pentru că tu nu ajuţi, tu doar taxezi! Facturezi! Încasezi! Pentru tine şi pentru francezii tăi (firmă de stat, fireşte) banul public a fost sursă unică de venit timp de 17 ani în România! Sunt aproape 75 milioane de euro, bani cu care, spre exemplu, ar fi putut creşte pensiile acelor bătrâni ca să nu depindă astăzi de generozitatea unor oameni buni, întâmplător din PSD!

Calul de dar nu se caută la dinţi, spune un vechi proverb. Cu atât mai mult nu are dreptul să comenteze un politruc, Clotilde Armand, care toată viaţa ei a fost bugetar de lux pe salariu de zeci de mii de euro şi n-a ajutat pe nimeni niciodată. Ştiţi de ce? O să vă răspund cu alt proverb: „Sătulul nu crede flămândului!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *