Clotilde Armand vinovată de zădărnicirea combaterii bolilor

Clotilde Armand se face vinovată de zădărnicirea combaterii bolilor prin faptul că a blocat, din considerente exclusiv politice, construirea unui spital ultramodern, cu 1.000 de paturi, în Sectorul 1

De la o vreme, indiferent ce spune sau ce face, şefa USR Sectorul 1 Clotilde Armand se atacă singură şi se autodemască totodată prin lansarea în spaţiul public a unor iniţiative sau declaraţii complet neinspirate. Iat-o pe cea mai recentă:

12 bucureşteni au fugit din izolare. Ce au rezolvat? S-au ales cu dosar penal.

Articolul 352 din Codul Penal, care stabileşte infracţiunea de zădărnicirea combaterii bolilor:

(1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă.

(2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este săvârşită din culpă, pedeapsa este închisoarea de la o lună la 6 luni sau amendă.

Oameni buni, haideţi să nu ne batem joc de efortul autorităţilor, de sănătatea noastră şi a celor din jurul nostru”.

Paradoxal, chiar dacă i se întâmplă extrem de rar, Clotilde Armand are dreptate în acest caz. Zădărnicirea combaterii bolilor, sub orice formă, este o infracţiune gravă, iar cel care o comite este o persoană odioasă!

Numai că… ce credeţi? Chiar portdrapelul isteriei USR în Sectorul 1, Clotilde Armand, se face vinovat de lucruri mult mai grave decât cei 12 cretinei care au fugit din izolare. Timp de trei ani şi jumătate, perioadă în care USR şi PNL au avut majoritatea în cadrul Consiliului Local al Sectorului 1, Clotilde a blocat iniţiativa primarului Dan Tudorache de a construi un spital cu peste 1.000 de paturi!!

Singurul motiv real al opoziţiei lipsite de sens a fostei şefe de la EGIS, compania franceză cunoscută pentru complicitatea sa cu Bechtel, a fost dorinţa ei de-a ajunge cu orice preţ primar al Sectorului 1.

Dacă ne uităm la faptul că primarul Dan Tudorache a transformat Centrul Multifuncţional Caraiman în vârful de lance al luptei împotriva epidemiei de coronavirus în Bucureşti, fiind introduse inovaţii în premieră europeană cum ar fi telemedicina – monitorizarea de la distanţă a persoanelor aflate în carantină – ne dăm seama cât de mult rău a făcut sabotajul coordonat de Clotilde împotriva megaspitalului pe care dorea să-l construiască primarul PSD!

În actualul context, 1.000 de noi paturi de spital în Sectorul 1, cu o secţie ultramodernă de terapie intensivă, ar fi fost o adevărată redută în lupta cu prima mare pandemie a mileniului al treilea.

Clotilde Armand vorbeşte în sediul USR Sectorul 1 despre zădărnicirea combaterii bolilor? Având în vedere cele prezentate, se vorbeşte de funie în casa spânzuratului!

#demagogiasiticalosiaomoararomania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *