Clotilde Armand şi-a demontat singură un fake news abject

Premieră la USR Sectorul 1

Clotilde Armand şi-a demontat singură un fake news abject: o firmă pe care o acuzase, fără nicio dovadă, de apropiere de PSD lucrează astăzi cu manageri PNL

Una dintre obsesiile încă nevindecate ale şefei USR Sectorul 1, Clotilde Armand, este Liviu Dragnea. Deşi se află la închisoare de aproape un an, fostul lider al PSD continuă să fie perceput de trompeta USR drept o mare ameninţare, aşa că nu ratează niciun prilej de a-i mai pune câte ceva în cârcă.

Numai că, spre deosebire de modul superlativ la care îşi autoevaluează inteligenţa, Clotilde Armand este în realitate la fel de „smart” pe cât este de generoasă. Adică foarte puţin spre deloc!

Aşa că, din locuinţa ei de multe sute de mii de euro, unde aleargă pe bandă şi scrie fake news-uri pe facebook, Clotilde a sesizat o nouă oportunitate de imagine. Dar, ca de obicei, a dat cu bâta-n baltă!

Concret, a găsit pe SEAP o informaţie pe care, evident, n-a înţeles-o:

Firma care l-a escortat pe Dragnea până în curtea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie tocmai a primit 1 milion de euro de la Loteria Română.

Ce noroc pe unii…”.

De fapt, Clotilde Armand dezvăluie faptul că, într-un mod foarte transparent, managerul PNL al Loteriei Române a cumpărat servicii de monitorizare a sistemelor de alarmare împotriva efracţiei de la o firmă renumită în domeniu. Cum liberalii n-ar fi lucrat în veci cu o companie apropiată de Liviu Dragnea, rezultă faptul că, anul trecut, echipa lui Dragnea a ales compania pe criterii de eficienţă şi profesionalism, aşa cum au făcut-o astăzi şi liberalii care conduc Loteria Română.

Ca o paranteză, având în vedere că vorbim de monitorizarea a sute de sedii ale Loteriei Naţionale, suma este una normală.

Ce trebuie înţeles de aici, din gafa lui Clotilde Armand? În primul rând, faptul că a creat în mod fals şi incorect fel de fel de legături, inexistente în realitate, între Liviu Dragnea şi firma care i-a asigurat paza şi protecţia într-o singură deplasare la instanţa de judecată.

Scuze faţă de proştii care s-au uitat în gura ei, franţuzoaica nu-şi cere deloc. Cumva şi pentru că niciunul dintre aceştia nu-i bate obrazul!

În al doilea rând, apucăturile de securist abject ale useristei sunt vizibile de la o poştă. Clotilde încearcă să pună sub semnul întrebării o tranzacţie comercială perfect legală, făcută în mod public, pe SEAP, fără să aducă nimic concret în sprijinul insinuării ei: „Ce noroc pe unii…”. Care-i norocul? Că-şi fac meseria lucrând pentru oricine are nevoie de serviciile lor, indiferent că este de la PSD, PNL sau UDMR, spre exemplu?

Noroc?

Noroc” au avut soţia şi sora lui Dan Barna, şeful USR, atunci când au tocat ilegal bani dintr-o finanţare europeană de milioane de euro (vezi dezvăluirile Rise Project!)!

Noroc” a avut firma franceză EGIS, condusă de timp de şapte ani chiar de Clotilde Armand, atunci când a încasat aproape 75 milioane de euro de la buget într-o complicitate mizerabilă cu firma Bechtel!

Concluzia? Firma despre care Clotilde Armand minţea că este apropiată de PSD lucrează azi cu PNL! Pentru că, ghici ce!, nu era apropiată de PSD! Există totuşi o premieră benefică pentru cetăţeni: şefa USR Sectorul 1 şi-a demontat singură fake news-ul. Din prea multă inteligenţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *