Clotilde Armand se laudă pe facebook cu o donaţie de senzaţie: 2 euro pentru lupta împotriva Covid-19!

După ce PSD a anunţat donaţii de sute de mii de euro şi milioane de lei: Clotilde Armand se laudă pe facebook cu o donaţie de senzaţie: 2 euro pentru lupta împotriva epidemiei de Covid-19!

Toţi parlamentarii PSD şi-au donat jumătate din indemnizaţii pentru a contribui la achiziţionarea de măşti, mănuşi, ventilatoare şi dezinfectanţi.

De asemenea, prin vocea preşedintelui partidului Marcel Ciolacu, PSD a anunţat o donaţie de 200.000 de euro la teledonul organizat de Antena 3 pentru sprijinirea sistemului medical românesc!

PSD intenţionează să doneze şi o parte semnificativă a subvenţiei acordate de stat partidelor politice parlamentare. Este vorba de câteva milioane de lei, bani care vor contribui la lupta împotriva epidemiei de coronavirus!

Ei bine, nici Clotilde Armand, vedeta USR, nu s-a lăsat mai prejos şi a făcut o donaţie importantă. N-o spunem noi, generosul gest a fost făcut public chiar de şefa USR Sectorul 1 pe pagina ei de facebook:

Am trimis un SMS la nr. 8826 cu textul ÎMPREUNĂ. Mi-au răspuns asta. Încercaţi şi voi dacă vreţi”.

În conformitate cu facsimilul publicat, multimilionara în euro Clotilde Armand a donat „pentru echipamente şi aparatură pentru spitale care luptă cu Covid 19” suma de… 2 euro!

Dacă ar fi mai mulţi, mult mai mulţi ca ea, s-ar putea cumpăra chiar şi o sticluţă de spirt pentru unul dintre spitalele vizate!

Asta înseamnă să fii un membru USR generos, cu dorinţă de implicare şi dragoste pentru conaţionalii tăi!

Doamne Dumnezeule! Când te gândeşti totuşi că distinsa doamnă Clotilde Armand a fost foarte mândră de gestul ei şi a simţit nevoia să-l facă public!!!

Oamenii ăştia par gata să salveze România. Mâine probabil vor dona pufuleţi pentru hrana medicilor, beţişoare de urechi pentru pacienţi infectaţi cu coronavirus ori două sticle de 0,5 litri de Adria-Cola pentru zecile de mii de jandarmi, poliţişti şi militari aflaţi în stradă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *