Clotilde Armand îşi face campanie căţărându-se pe morţii de la Spitalul Judeţean Suceava

Fără să scoată un cuvânt despre corupţia şi incompetenţa PNL care au ucis zeci de persoane şi au îmbolnăvit de coronavirus aproape 1.000 de medici şi pacienţi, Clotilde Armand îşi face campanie căţărându-se pe morţii de la Spitalul Judeţean Suceava

De când România a fost lovită de epidemia de coronavirus, USR a dispărut complet de pe scena politică. Cu excepţia a doi politruci de mâna a treia care au somat autorităţile să cumpere aparatură medicală de la o anumită firmă, pe care au nominalizat-o public, toţi „salvatorii României” s-au ascuns acum pe unde au nimerit.

Altădată cei mai vocali, cei mai agresivi, cei mai disperaţi să lupte cu ciuma roşie, cu fantoma lui Liviu Dragnea (deşi omul face curând anul de când a fost închis!), cu China, cu Putin şi cu bugetarii din România, acum nici măcar la posturile de ştiri nu mai apar…

Singura excepţie notabilă este şefa USR Sectorul 1, europarlamentarul Clotilde Armand, personaj care deţine recordul naţional la capitolul fake-news, fracturi logice şi atacuri nejustificate asupra celor de la PSD care reprezintă parcă singura ei raţiune de a exista în spaţiul public.

Clotilde Armand n-a ratat nici tragedia de la Suceava, unde sute de doctori, asistente şi infirmiere, plus alte sute de pacienţi s-au infectat cu virusul Covid-19 din cauza incompetenţei managerului Vasile Rîmbu, un idiot pus de PNL să conducă Spitalul Judeţean Suceava. După intrarea municipiului şi a câtorva comune limitrofe în carantină, Clotilde Armand a simţit nevoia să spună ceva:

Vreau să le transmit cetăţenilor din Suceava, Adâncata, Salcea, Ipoteşti, Moara, Şcheia, Pătrăuţi şi Mitocu Dragomirnei că nu sunt singuri şi nu vor fi singuri. Dragi suceveni, ştiu că sunteţi speriaţi şi deznădăjduiţi, dar trebuie să ştiţi că o naţiune întreagă este acum lângă voi. Vom lupta împreună să ne recâştigăm normalitatea. Alături de voi!”.

Odată ce le-a spus oamenilor că nu sunt singuri şi că este alături de ei, tragedia s-a rezolvat, nu-i aşa? Cei decedaţi au înviat, vinovaţii au ajuns la închisoare, carantina a luat sfârşit. Sau nu?

Ăia de la PSD, „Ciuma Roşie”, cum le spune franţuzoaica asta care le dă românilor lecţii de patriotism după ce a fost complice la jaful Bechtel-EGIS, şi-au donat salariile spitalelor, au donat alte 200.000 de euro la teledonul Antenei 3 şi intenţionează să doneze alte milioane de lei din subvenţia acordată de la buget partidelor politice!

Clotilde Armand nu face lucruri din astea. Nici ea, nici restul celor care s-au unit să salveze România! Ca de obicei, n-a donat un euro. Un leuţ! N-a donat un combinezon, o pereche de mănuşi, nici măcar o amărâtă de mască!

Ea le transmite că luptă pentru ei şi că vor fi bine! Clar! Faptul că ar fi putut face un gest de generozitate, care ar fi împiedicat contaminarea unui medic, care ar fi ajutat Spitalul Judeţean Suceava să mai facă faţă o zi acestui război în care pare că nu se descurcă deloc pentru că nu are de niciunele, o lasă rece pe această USR-istă cu o avere de milioane de euro. Ca de obicei, ei n-au mână decât să ia, latura generozităţii li s-a atrofiat de mult.

Şi mai există ceva putred rău în modul în care pune problema Clotilde Armand. Corupţia ucide doar când arde un club din cauza patronilor săi, dar de vină sunt pesediştii. Când un manager de spital liberal îmbolnăveşte aproape 1.000 de persoane din cauza unor decizii criminale, când testele bolnavilor sunt irosite de preşedintele liberal al CJ Suceava Gheorghe Flutur (trecut ca medic în evidenţa persoanelor testate!), când zeci de morţi sunt ascunşi cu zilele până lucrurile dau în clocot, şefa USR nu scoate un cuvânt.

Corupţia ucide, incompetenţa ucide, dar, fiind vorba de liberali, Clotilde Armand nu scoate un cuvânt. Nu scrie o frază pe contul ăla al ei de facebook unde publică atâtea minciuni şi injurii în fiecare zi la adresa „Ciumei roşii”!

Între timp, la Suceava au murit alte zeci de persoane. Aşa, cu Clotilde alături de ei, pe facebook! Şi vor mai muri, cu grămada, pentru că atât corupţia PNL, cât şi lipsa de implicare a celor din USR ucid!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *