Clotilde Armand – Iresponsabilitate şi nesimţire marca USR

Românii mor în chinuri cumplite, în timp ce Clotilde Armand aleargă pe bandă şi înjură PSD!

M-au întrebat unii ce fac în această perioadă. Iată: mi-am pus căştile pe urechi şi-am început să alerg. Apoi mă pregătesc să lucrez la amendamente pentru Bugetul UE.

Această frază îi aparţine dublurii lui Jean Paul Belmondo de pe malurile Dâmboviţei, userista Clotilde Armand, de profesie bugetar de lux în ultimii 20 de ani!

Femeia asta plină de un tupeu agresiv, care uneori ar putea fi numit chiar jegos, critică absolut tot ce se întâmplă în Sectorul 1 de la debutul epidemiei de coronavirus. Dar absolut totul! Nimic nu-i place, nimic nu este bine, tot ce fac edilii este greşit sau inadecvat. Numai ea, politrucul care ar vrea să ajungă primar, este singura care ştie ce, cum, când şi despre ce este vorba.

Se joacă de-a expertul edilitar şi de-a epidemiologul vieţii dintr-un ditamai căsoi, în timp ce ascultă muzica Patriciei Kaas, o altă franţuzoaică ce s-a făcut de râs prin Bucureşti, Snagov şi aiurea interacţionând neortodox cu un exponent de frunte al Ciumei Roşii, Remus Truică, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase!

Spre deosebire de Patricia, Clotilde Armand s-a mulţumit doar cu banii guvernărilor Ponta, Grindeanu, Tudose şi Dăncilă, firma pe care a condus-o până nu de mult, Egis France, încasând peste 3 milioane de euro anual pentru a supraveghea lucrările de pe şantierele Autostrăzii Transilvania. Autostradă la care nu se lucrează de peste 8 ani!

Revenind la epidemia de coronavirus, în timp ce bucureştenii erau izolaţi la domiciliu, se aflau în carantină, internaţi la Spitalul Matei Balş sau, mult mai grav, mureau în chinuri cumplite sau se luptau pentru viaţa lor în saloanele de Terapie Intensivă, Clotilde Armand, şefa USR Sectorul 1, îmbrăcată ca un transsexual din Bois de Boulogne, ţopăia ca o capră pe banda de alergat!

What the fuck? Pe bune? Şi madama asta, bizară şi isterică, vrea să fie edilul Sectorului 1? Ce-ar trebui să fie grav în neregulă cu noi ca să votăm o astfel de persoană să ne reprezinte?!

În tot acest timp… să recapitulăm puţin cu ce se ocupa primarul Dan Tudorache, alesul bucureştenilor din Sectorul 1, în perioada în care franţuzoaica îl copleşea cu injurii şi acuzaţii tembele fără fundament. Păi primarul Tudorache era prezent la cele patru centre de carantină amenajate pe raza Sectorului 1, verifica aprovizionarea cu alimente a depozitelor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, se ocupa de distribuirea de tablete elevilor de la şcolile din sector pentru a-şi putea continua studiile online, lua parte activă la monitorizarea cu holterele de la Complexul Multifuncţional Caraiman, supraveghea activitatea de dezinfecţie a scărilor de bloc şi a străzilor din Sectorul 1 etc.

E diferenţa dintre o clevetitoare de pe facebook şi un om care şi-a dedicat viaţa comunităţii. Şi nu, nu spuneţi că asta fac toţi edilii, fiindcă lucrurile nu stau deloc aşa. Dan Tudorache, printre multe altele, a lansat, în premieră europeană, sistemul de monitorizare cu holterele de la Centrul Multifuncţional Caraiman, sistem preluat prin protocol de Ministerul Sănătăţii din România! Ministrul liberal al Sănătăţii a preluat deci, cu mulţumiri, iniţiativa unui primar PSD!

Clotilde Armand nu se împiedică însă de realitate. Ea şi USR ar fi făcut evident mai bine, mai corect, mai devreme, mai…! Cu toate că niciodată n-au făcut nimic pentru oameni, nimic pentru comunitate, nimic pentru România! Măcar ar fi putut dona câţiva lei pentru măşti, teste sau dezinfectanţi, din averea de milioane şi milioane de euro. N-o să vedeţi însă aşa ceva de la o madamă care îşi promova până şi propria pagină de facebook pe banii statului român. Bani oferiţi de la buget USR-ului ca subvenţie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *