Clotilde Armand îl acuză pe primarul Dan Tudorache că îşi face campanie în rândul unor copii de 14 ani

Dacă persoanelor care vor să candideze la o funcţie publică li s-ar face o testare psihiatrică, oricât de sumară, prima care ar fi descalificată şi internată la Bălăceanca pe termen nelimitat ar fi madame Clotilde Armand de la USR.

Femeia asta, frumoasă ca un răsărit de soare la Cernobâl, a făcut o obsesie pentru Dan Tudorache, primarul sectorului. Din 2016, când Tudorache a înfrânt-o în competiţia pentru fotoliul de edil, Clotilde Armand a suferit un şoc ce pare că i-a afectat grav raţiunea.

Ieri, această caricatură politică, cu care USR se va face din nou de râs la alegerile pentru primăria de sector, a lansat cel de-al 487-lea atac nefondat din acest an la adresa primarului Tudorache:

Ce mai face primarul pesedist în Sectorul 1? Publicitate electorală din bani publici. Împachetează în plicuri personalizate cu numele lui buletinele celor de 14 ani care ridică actul de identitate de la Direcţia de Evidenţă a Persoanelor din Sectorul 1. Imaginea este de astăzi, iar primarul cheltuieşte bani publici şi foloseşte instituţiile primăriei pentru a-şi face campanie electorală”.

În realitate, doar cineva fie complet nesimţit, care minte ca o beşniţă, fie cineva complet dement, care nu gândeşte deloc normal, poate considera că-ţi faci campanie electorală în 2020 în rândurile unor copii care au împlinit 14 ani!

Trecem peste faptul că plicurile în care sunt buletinele copiilor nu sunt personalizate cu numele edilului, după cum uşor se poate vedea, ci au scris, cu litere totuşi nu atât de mari cât nesimţirea franţuzoaicei, Municipiul Bucureşti Sectorul 1 – Direcţia Publică de Asistenţă a Persoanelor şi Stare Civilă Sectorul 1!

Primarul doar le spune „La mulţi ani!”, un gest frumos şi practicat în orice municipalitate din Occident, unde edilii păstrează o legătură strânsă cu comunitatea.

Funcţiile publice sunt pentru oameni normali. Nu pentru frustraţi, nu pentru obsedaţi, nu pentru cei cu idei fixe şi puţine!

Funcţiile publice nu trebuie să ajungă niciodată pe mâna celor care incită la ură şi intoleranţă! Nu trebuie să ajungă la cei care urăsc din străfundul sufletului, care vizează numai cătuşe, puşcării şi plângeri penale!

Pentru aceşti nefericiţi există tratament de specialitate, există medicamente, există saloane de un alb orbitor unde în câţiva ani îşi pot reveni! Deşi, în cazul doamnei de la USR, este greu de crezut!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *