CLOTILDE ARMAND, franţuzoaica care luptă pentru CONCEDIEREA a 400.000 de BUGETARI

CLOTILDE ARMAND, franţuzoaica care luptă pentru CONCEDIEREA a 400.000 de BUGETARI, are o problemă: a lucrat numai la STAT şi a fost plătită cu zeci de mii de euro pe lună numai din BANII NOȘTRI!

Franţuzoaica Clotilde Armand este cel mai violent şi agresiv inamic al angajaţilor din sistemul bugetar. Atât ea personal, cât şi USR, partidul din conducerea căruia face parte, ameninţă de doi ani că, atunci când vor ajunge la guvernare, vor impune concedierea a 400.000 de bugetari încă din primele luni.

Listele negre ale acestor neomarxişti siniştri cuprind, inevitabil, angajaţi din ministere şi agenţii guvernamentale, prefecturi, consilii judeţene, primării, direcţii descentralizate, spitale şi aziluri, şcoli şi licee, poliţie, jandarmerie, inspectorate judeţene de urgenţă, vămi, direcţii de finanţe, teatre, muzee…

Şi totuşi, s-ar putea întreba cineva mai inspirat, cine naiba este Clotilde Armand asta şi ce vrea ea de la viaţa românilor? Ce mare investitoare este ea, ce antreprenoare celebră este această femeie născută în colonii (districtul Guadelupe!) ca să-şi permită să vorbească aşa despre viitorul a sute de mii de români cărora mulţi dintre noi le datorăm viaţa, sănătatea, educaţia şi siguranţa familiei şi bunurilor noastre?

Poate când vorbim despre Clotilde Armand discutăm fără să ştim despre un Steve Jobs, Mark Zuckerberg sau Jeff Bezos, despre o Anastasia Soare, Ion Țiriac sau fraţii Dragoş şi Adrian Pavăl? Nici nu vă imaginaţi!

Tupeul acestei propagandiste de frunte a USR este cu adevărat incredibil. Pentru că, culmea!, tocmai ea, duşmanul autodeclarat al bugetarilor, cea care vrea să-i arunce în stradă şi să-i lase fără viitor pe 400.000 de români, este o… BUGETARĂ!

Şi nu doar că a fost mereu angajată la stat, dar şi viitorul ei vizează tot o poziţie de BUGETAR!

În ultimii 16 ani, Clotilde Armand a ocupat următoarele funcţii:

  • manager de proiect, director regional distribuţie, director informatic, Distrigaz Sud/GDF Suez: 2005-2010;
  • director inovare şi noi pieţe, GDF Suez Paris, Franţa: 2010-2013;
  • director general şi director de dezvoltare, Egis Internaţional şi Egis Rail în România, Bulgaria şi Moldova: 2013-prezent.

În ultimii 16 ani, românii au cotizat cu sute de milioane de euro la firmele conduse de userista Clotilde Armand!

Pentru cei care au nevoie de traducere, Distrigaz Sud/GDF Suez înseamnă Gaz de France, firmă deţinută de STATUL FRANCEZ! Gaz de France a preluat 51% din Distrigaz SUD în două etape: a cumpărat în 2005 30% din acţiuni şi ulterior a recurs la o majorare de capital care i-a oferit controlul coasupra Distrigaz Sud. În 2009, Distrigaz Sud şi-a schimbat numele în GDF SUEZ Energy România! Avem de-a face cu un business anual de sute de milioane de euro, în care a fost plătită foarte bine şi madame Armand, din banii românilor!

Ne-am lămurit deci cu primii 9 ani? Clotilde Armand a lucrat ca bugetar pentru o companie deţinută majoritar de statul francez!

Să vedem cei 7 ani în care a ocupat diferite funcţii la EGIS Internaţional şi EGIS Rail. EGIS este o companie… da, aţi ghicit, deţinută de STATUL FRANCEZ! Firma de stat are ca obiect de activitate realizarea unor ample proiecte de infrastructură: autostrăzi, poduri, tuneluri, baraje, stadioane, staţii de epurare, porturi, aeroporturi… Asta oriunde în lume, pentru că în România n-a făcut altceva decât să închidă ochii la jaful inimaginabil practicat de firma americană Bechtel pe care EGIS avea obligaţia contractuală să o supravegheze. Nu doar că n-a supravegheat-o deloc, ba chiar a şi încasat pentru NIMIC peste 70 de milioane de euro! Şi aceştia nu sunt singurii bani făcuţi de EGIS într-un mod incorect în România!

Cum prezintă chestiunea bugetarul de lux Clotilde Armand, personaj plătit de EGIS cu zeci de mii de euro lunar din banii românilor? Simplu, îşi bate joc de noi pe faţă: „(…) Statul francez este mai puţin vulnerabil decât România în faţa presiunilor altor state, iar firma Egis şi-a exercitat întreg prestigiul şi autoritatea unei firme de stat franceze în relaţia cu Bechtel”.

Deci ne-am lămurit: în ultimii 16 ani, Clotilde Armand a lucrat, permanent, la stat!

Politic vorbind, a fost consilier local la Sectorul 1 din partea USR, evidenţiindu-se prin faptul că a avut o prezenţă sub 40% la şedinţele Consiliului Local al Sectorului 1. Indemnizaţia însă, primită de la BUGET, a încasat-o integral! Plus că, ca o paranteză, a dat afară din USR Sectorul 1 mai multe persoane care au contestat-o şi i-au atras atenţia că nu-şi face datoria faţă de cetăţenii care i-au acordat votul!

În continuare, Clotilde Armand nu aspiră să fie ce n-a fost niciodată, adică un antreprenor de succes. Visează, culmea!, tot la o carieră de BUGETAR, încercând să devină la alegerile locale din vară primar al Sectorului 1!

De ce? Simplu, pentru că banii publici pe care a pus ochii sunt mulţi, mulţi de tot: „Când voi veni la Primăria Sectorului 1 va fi aceeaşi luptă. Este primăria cea mai bogată din România, bugetul pe cap de locuitor e mai sus decât la Madrid!” (Clotilde Armand – interviu acordat site-ului ziare.com în 13 mai 2019!).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *