Clotilde Armand crede că România ar trebui să fie recunoscătoare pentru că a devenit magazia de depozitare a echipamentelor medicale a UE

Clotilde Armand crede că România ar trebui să fie recunoscătoare pentru că a devenit magazia de depozitare a echipamentelor medicale a Uniunii Europene, locul de unde ventilatoarele pleacă „bineînţeles în Spania şi Italia!”

Pe vremuri, în Franţa şi apoi, după cucerirea Angliei de către normanzi, obiceiul a fost preluat şi peste Canalul Mânecii, seniorul avea asupra supuşilor săi, printre alte drepturi, şi dreptul de Prima Nocta (dreptul de a se culca cu viitoarea soţie a unui supus în noaptea nunţii!).

Existau soţi care, din cauza sufletelor lor de sclavi, se bucurau sincer de onoarea pe care le-o făcea seniorul!

Cumva, astfel de oameni, fără mândrie şi demnitate, fără respect de sine şi ambiţie, ne consideră pe noi, românii, cetăţeanca din Hexagon Clotilde Armand, personaj care aspiră la funcţia de primar al Sectorului 1.

Ei bine, Clotilde ne spune că noi, românii, ar trebui să fim emoţionaţi, entuziaşti şi fericiţi pentru că… România este prima ţară care va găzdui rezerva strategică de echipamente medicale a Uniunii Europene!!!

Ce? Cum? Ce face? Deci să fim încântaţi nu că ne dau ăştia de la UE un ajutor fabulos să luptăm cu epidemia de coronavirus, ci că ne transformă în DEBARAUA lor, în MAGAZIA lor de echipamente medicale! Ar trebui să sărim în sus de bucurie?

Îşi bate joc de noi individa asta de la USR?

Evident că da!

Am creat o rezervă strategică comună de echipamente medicale a Uniunii Europene. Este pentru prima dată când reuşim să facem aşa ceva prin mecanismul de protecţie civilă RESC EU. Vom cumpăra cu bani europeni aceste echipamente pe care le vom trimite în ţările care au nevoie mai mult de ele. Sunt mândră şi recunoscătoare pentru că România s-a oferit să fie prima ţară europeană să cumpere şi să găzduiască în numele UE ventilatoare. Au fost deja comandate 150 de ventilatoare şi imediat ce vor ajunge în România le vom putea trimite rapid în ţările care au nevoie de ele, bineînţeles în Spania şi Italia” – Ursula von der Leyen, preşedinte al Comisiei Europene.

Aţi înţeles? Deci vin ventilatoarele în România, noi având cele mai puţine paturi de ATI din Uniunea Europeană, după care vor fi trimise rapid acolo unde este nevoie de ele… „BINEÎNȚELES în Spania şi Italia”!

Asta este părerea şefei de la USR despre România şi poporul român. Că ar trebui să fim magazia şi magazionerii Uniunii Europene! Şi că ar trebui să fim şi recunoscători pentru statutul de sclavi care ni se acordă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *