Clotilde Armand crede că prin ordonanţele militare ar putea fi eliminate pensiile speciale!

USR-ista Clotilde Armand, vârful analfabetismului juridic din România, crede că prin ordonanţele militare ar putea fi eliminate pensiile speciale!

Duminică seara, cu puţin timp înainte ca ministrul de Interne Marcel Vela să anunţe adoptarea celei de-a patra ordonanţe militare de urgenţă, europarlamentarul Clotilde Armand, şefa USR Sectorul 1, bătea câmpii pe facebook aşa cum ne-a obişnuit:

Am auzit că se lucrează la o nouă ordonaţă militară. Sper să ne anunţe că prin această ordonanţă s-au eliminat pensiile speciale iar banii vor fi folosiţi pentru echipamentele medicale şi personalul medical”.

Dumnezeule mare! Vă daţi seama că doamna asta bizară legiferează în Parlamentul European şi ar vrea să conducă Sectorul 1 din Bucureşti?! În condiţiile în care, având în vedere ce scrie, pare absolventă de şcoală profesională din Băicoi!

C.v.-ul ei pare în regulă, Clotilde Armand n-ar trebui să fie chiar mai accidentată intelectual decât nefericitul Axinte de la Vacanţa Mare: „A studiat în 1993-1996 la École Centrale de Paris, obţinând diploma de inginer. În perioada 1995-1997 a urmat studii postuniversitare la Massachusetts Institute of Technology (MIT) din Cambridge, Massachusetts (SUA), unde a obţinut un dublu titlu de Master of Science în specialităţile Ocean Engineering şi Technology and Policy, având şi funcţia de asistent la cursul Engineering Systems Analysis”.

Şi atunci? Care să fie motivul acestui retard evident, cauza acestui analfabetism juridic profund de care suferă această doamnă? Mister total!

Să fie clar, nu există decât două posibilităţi: ori Clotilde Armand habar nu are pe ce lume trăieşte şi nu înţelege ce se poate legifera prin ordonanţă militară şi care sunt limitele acesteia, ori minte deliberat şi încearcă să-şi transforme în talibani electoratul din ce în ce mai rarefiat care i-a rămas alături. În ambele situaţii, lucrurile sunt la fel de grave!

Totuşi, românii nu sunt atât de uşor de prostit şi de manipulat cum crede Clotilde Armand. Ei îşi aduc aminte perfect că USR a susţinut întotdeauna categoriile sociale care beneficiază de pensii speciale, fiind singurul partid care n-a condamnat public niciodată, spre exemplu, abuzurile procurorilor cercetaţi penal în prezent Lucian Onea şi Mircea Negulescu Portocală, militând, dimpotrivă, pentru arestări pe bază de suspiciuni, pentru puşcării şi cătuşe aplicate chiar şi unor oameni care beneficiau încă de prezumţia de nevinovăţie.

La votul din 28 ianuarie din Parlament, USR a cerut plafonarea pensiilor speciale pentru magistraţi motivând că doar astfel legea o să fie constituţională! Deci, acum două luni, USR-iștii au fost singurii care s-au pronunţat prin vot ÎN FAVOAREA pensiilor speciale!

Este extrem de ruşinos să recurgi la astfel de manipulări mizerabile în speranţa că-ţi vei salva cariera politică aflată într-un picaj de neoprit. Dar, având în vedere că din ultimii patru ani Clotilde Armand nu poate invoca nici o singură realizare concretă, franţuzoaica se limitează volens-nolens la propagandă şi dezinformări pe facebook!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *