Clotilde Armand are o părere extraordinară despre membrii PNL de la care aşteaptă voturi: sunt BLATIȘTI, HOȚI, ȘPĂGARI, NESIMȚIȚI, PENALI!

La fiecare ieşire publică, franţuzoaica Clotilde Armand se laudă că este candidatul USR-PLUS şi al PNL, susţinut inclusiv de PMP şi, practic, de întreg electoratul de dreapta, la Primăria Sectorului 1.

Din nefericire pentru useristă, minte de îngheaţă apele. Liberalii n-au candidat la Sectorul 1 pentru că au dorit, la rândul lor, ca nici USR-PLUS să nu aibă candidat propriu la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti şi să-l sprijine pe Nicuşor Dan! La asta se rezumă „sprijinul” PNL pentru Clotilde Armand!

Nu credeţi? Principalul vector de imagine al PNL în Bucureşti, europarlamentarul Rareş Bogdan, crede că „Clotilde Armand este o glumă!” şi era sigur că PNL o poate spulbera uşor la alegeri, fie şi cu un candidat de doi lei ca Tănase Stamule. N-a fost să fie, dar este evident că punctul de vedere nu şi l-a schimbat în trei luni de zile…

Ce crede Clotilde despre liberali? Numai lucruri frumoase: sunt BLATIȘTI, HOȚI, ȘPĂGARI, NESIMȚIȚI, PENALI! „(…) Of, iar i-am supărat pe colegii liberali. S-au supărat pe mine că le-am amintit de toate blaturile lor din primării şi consilii, de toate şpăgile şi contractele dijmuite cot la cot cu PSD zeci de ani la rând, de pile şi privilegii, de penali în funcţii publice şi candidaţii cu probleme penale, de toată nesimţirea şi aroganţa lor uselistă din trecut. (…)”

Pentru cine nu crede că „doamna” a putut vorbi ca la uşa cortului, publicăm un print cu declaraţia postată pe site-ul agenţiei de presă AGERPRESS (www.agerpres.ro). Orice comentarii sunt de prisos, ca de altfel şi speranţele useristei de a fi votată de membrii şi simpatizanţii PNL!

Totuşi, nu este cumva dubios din partea cuiva care pretinde că reprezintă noua clasă politică să aştepte voturi de la blatişti, hoţi, penali etc.? Dacă-i ştie astfel, n-ar fi cazul să nu se asocieze cu ei într-un demers electoral?

Ce crede PMP despre Clotilde Armand? O spune Ioana Constantin, secretarul general adjunct al partidului: Clotilde vorbeşte prea mult, ar trebui să-şi vadă de organizaţia ei de unde pleacă oamenii unul după altul, chiar şi consilieri locali, pentru că franţuzoaica nu este în stare să conducă un colectiv!

Ce le-a răspuns Clotilde Armand celor de la PMP? Un apăsat „Ba pe-a mă-tii!”. Adică nu acceptă sfaturi de la unii din partidul unui turnător la Securitate dovedit, ca Traian Băsescu Petrov! Faptul că prietena ei, fosta şefă a USR Bucureşti, Roxana Wring a fost şi ea dovedită ca turnător la Securitate n-a deranjat-o deloc pe franţuzoaică, cea care se dovedeşte extrem de selectivă când dă verdicte de condamnare publică!

Dacă membrii PNL şi PMP nu votează cu Clotilde Armand nici picaţi cu ceară, poate va lua totuşi ceva voturi de la susţinătorii lui Nicușor Dan din societatea civilă? Numai că noi ştim, iar ei ştiu mult mai bine, pentru că-i interesează, franţuzoaica este unul dintre principalii artizani ai debarcării lui Nicușor Dan din fruntea USR, deşi acesta era prieten de 25 de ani cu soţul Clotildei, Sergiu Moroianu, şi el un matematician de top! Deci o altă categorie care nu va vota cu Clotilde Armand nici picată cu ceară!

Acestea fiind datele corecte, nu vi se pare că asistăm la cronica unui eşec anunţat?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *