Eşecul previzibil a distrus-o psihic pe candidata USR

Clotilde Armand a intrat într-un sevraj psihotic de idei şi acuză cheltuieli de sute de milioane de euro pentru un spital de hârtie (?!) şi un spot publicitar

În realitate, macheta spitalului costă cât o pizza, iar spotul este mai ieftin decât o sticlă de şampanie!

Ultimul sondaj de opinie arată că la Sectorul 1 Clotilde Armand a pierdut deja lupta. Primarul Dan Tudorache merge cu paşi siguri către un nou mandat, favorizat, paradoxal, şi de maniera infantilă în care userista îşi face campanie electorală: minciuni evidente, insulte, calomnii, atacuri la persoană, acuzaţii fără nicio probă etc.

Clotilde Armand

Liberalii, pe care Clotilde Armand i-a înjurat timp de patru ani din toate poziţiile şi cu toate ocaziile (ba le-a mai şi furat şansa de a lupta pentru primărie!), n-o vor vota în veci, indiferent de lozincile răsuflate şi uşor tembele despre Liviu Dragnea şi ciuma roşie pe care franţuzoaica le foloseşte non-stop, încercând să mobilizeze electoratul #rezist.

Clotilde Armand

Publicăm câteva printuri ale celor mai importante publicaţii care susţin politica şi candidaţii dreptei, ca să vedeţi că scandalurile publice dintre Clotilde Armand şi prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan, ca şi cele dintre candidata USR şi şeful PNL Sectorul 1, Sebastian Burduja, au avut caracter de permanenţă, iar decizia de a fi susţinută Clotilde Armand, luată peste capul liberalilor de la Sectorul 1, nu va fi respectată de aceştia, care cel mai probabil vor absenta de la vot.

Clotilde Armand

Cum Clotilde Armand a decepţionat permanent, fiind celebră pentru excluderea din USR a colegilor de partid şi chiar a unora dintre consilierii USR din CL Sectorul 1, pentru faptul că a absentat nemotivat la peste jumătate din şedinţele de consiliu, pentru faptul că a blocat nenumărate iniţiative benefice ale administraţiei Dan Tudorache doar pentru că veneau de la adversar, pentru faptul că nu are nici măcar o realizare concretă în toată perioada de când a intrat în politică etc., franţuzoaica încearcă să recupereze pe ultima sută de metri.

Clotilde Armand

Evident, o face aşa cum ştie, lansând acuzaţii de-a dreptul demente şi încercând să provoace furie şi revoltă în rândul electoratului de dreapta, electorat care o priveşte cu îndreptăţită silă.

Iată ultimul atac al useristei Clotilde Armand la adresa primarului ei, Dan Tudorache, omul pe care bucureştenii l-au preferat în 2016 şi, cel mai probabil, îl vor realege pe 27 septembrie:

„(…) Spune că dă totul pentru sănătatea noastră. Fals. Vă spun eu ce face. Aruncă sute de milioane € pe construcţia unui spital din hârtie şi pe spoturi cu randări 3D care manipulează opinia publică.

Asta face primarul pesedist. Aruncă pomeni electorale. Din banii noştri”.

Aşa ceva? Da, pentru că ăsta este nivelul acestei tumori a clasei politice! Să spui astfel de enormităţi, oriunde în lume, ar duce la eliminarea iresponsabilei de pe scena politică. Nimeni n-ar mai vota-o, nimeni n-ar mai acorda credit vreodată declaraţiilor ei etc.

Clotilde Armand

În realitate, macheta spitalului costă cât o pizza, iar spotul este mai ieftin decât o sticlă de şampanie!

Cum să spui că un spital de hârtie costă sute de milioane de euro??!! Cum să spui că un spot costă alte sute de milioane de euro??!! Cum să-ţi permiţi să baţi câmpii în halul ăsta? Fie avem de-a face cu o nesimţire dincolo de orice limită, fie candidatul USR este pur şi simplu prost ca noaptea! Şi politeţea are limitele ei totuşi!

Niciun spital construit „la cheie” nu costă sute de milioane de euro! Cel de hârtie, indiferent ce-o fi vrut să zică această trompetă useristă care nu-şi ia pastilele la timp, costă câţiva lei, iar un spot complex costă mai puţin decât delapidează Clotilde lunar din subvenţia oferită de stat şi folosind banii pentru pagina ei personală de facebook!

Cu fiecare zi cu care se apropie de un nou dezastru electoral, Clotilde Armand pare tot mai dezechilibrată, mai iresponsabilă, mai decompensată! Probabil că în ultima săptămână ne va spune cum primarul Dan Tudorache a cheltuit zece miliarde de euro pentru 10 trotinete electrice cumpărate pentru poliţia locală de sector şi pentru un submarin în miniatură cu care să bântuie prin canalizare un agent de proximitate care să spioneze USR-ul!

Unii „salvatori ai României” pur şi simplu nu ştiu să piardă! Vorba unui alt palavragiu celebru şi iresponsabil: ghinion!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *