Dubla măsură în discursul public depăşeşte orice limită

Pentru mascota USR Clotilde Armand este un tun financiar că Primăria Sectorului 1 cumpără 45.000 de tablete pentru elevi, dar faptul că Guvernul va cumpăra 3.000.000 de laptopuri şi tablete, prin aceeaşi procedură, i se pare absolut în regulă!

Clotilde Armand, mascota USR Sectorul 1, şi-a reluat atacurile disperate asupra celui pe care se pare că-l urăşte cu pasiune, primarul Dan Tudorache, cel care a învins-o în 2016 şi se pregăteşte să repete mişcarea şi pe 27 septembrie.

Din fericire pentru bucureşteni, franţuzoaica nu este capabilă să se controleze şi să-şi calibreze corect atacurile publice, aşa că tot mai mulţi locuitori ai sectorului îşi dau seama că şefa USR nu face altceva decât să-i ia drept fraieri, încercând prin acuzaţii false şi manipulări să le inducă ideea că primarul Tudorache ar face lucruri pe lângă lege.

Iată ultima aberaţie de la doamna care a condus firma EGIS, compania care a încasat multe zeci de milioane de euro ca să acopere jaful de pe şantierele escrocilor de la Bechtel:

Vreţi să ştiţi cum arată ultimul tun din bani publici dat pe final de mandat de primarul pesedist de la Sectorul 1?

Aflu că într-o publicaţie destul de obscură a fost publicat un anunţ de Primăria Sectorului 1. Anunţul ne informează că Primăria (prin Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi Unităţilor Sanitare Publice Sector 1) urmează să cumpere astăzi prin negociere directă 45.000 de tablete. Această achiziţie are o valoare de peste 16 milioane de euro.

Aşa arată ultimul tun dat de PSD înainte să plece acasă. Dar eu n-am să-i las să facă asta şi voi depune chiar acum o plângere la Parchet pentru această achiziţie”.

Care este tunul din bani publici despre care vorbeşte Clotilde? Cumpărarea a 45.000 de tablete pentru elevii din sector fără licitaţie? Păi peste două săptămâni începe şcoala şi primăriile trebuie să fie pregătite pentru orice. Chiar prim-ministrul Ludovic Orban le-a cerut primăriilor să facă urgent achiziţii de tablete, acolo unde dispun de fonduri.

Evident că nu se va face licitaţie, pentru că procedurile ar dura foarte mult, ar exista posibilitatea unor contestaţii a căror soluţionare ar dura luni şi luni de zile etc.

Elevii din Sectorul 1 au nevoie de tablete acum, nu la primăvară!

Dar să vedem cum procedează Guvernul PNL, cel din partea căruia candidează Clotilde Armand. Iată ce spune agenţia de presă Agerpres:

Un catalog cu 900.000 de elevi absenţi pentru că nu au laptopuri sau tablete a fost dus joi la Ministerul Educaţiei de Declic şi Consiliul Naţional al Elevilor (CNE). În România Educată a anului 2020, orice elev sărac este absent nemotivat.

Ministrul Educaţiei şi Cercetării Monica Anisie a declarat miercuri că termenul în care cele 250.000 de tablete şi laptopuri vor ajunge la elevii care nu au acces la tehnologia necesară desfăşurării orelor online este 10 septembrie”.

Fireşte că, fiind vorba de un Guvern incompetent, termenul nu va fi respectat. Dar, după cum se vede, este vorba de circa 900.000 de elevi pentru care se vor achiziţiona tablete şi laptopuri, asta într-o primă fază. Există analize care vorbesc de un număr de aproape 3.000.000 de elevi care au nevoie de tablete şi laptopuri, un efort bugetar masiv, de sute de milioane de euro!

Primăria Sectorului 1 cumpără 45.000 de tablete. Guvernul PNL-USR cumpără însă câteva milioane de tablete şi laptopuri! La Primărie este un tun de proporţii, la Guvern este o măsură binevenită, de care elevii au atât de multă nevoie!

Nu vi s-a făcut totuşi scârbă de manipulările acestei femei care nu este în stare nici măcar să vorbească corect româneşte? Este a suta oară în ultimii patru ani în care ameninţă şi depune plângeri penale pentru fel de fel de pretexte puerile. Niciuna nu s-a confirmat, niciun organ de cercetare penală nu i-a dat dreptate, în nicio situaţie!

Userista asta nu face politică, nu face administraţie, face doar circ ieftin pentru un electorat cu IQ subunitar. Vom vedea pe 27 septembrie câţi sunt cei care vor un primar şi câţi sunt cei care doresc o… Clotilde!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *