Clotilde Armand şantajează televiziunile, site-urile şi ziarele, ameninţându-le în mod direct!

Să nu le permitem PENALILOR de la USR să ajungă în funcţii publice:

Clotilde Armand şantajează televiziunile, site-urile şi ziarele, ameninţându-le în mod direct!

Dacă bucureştenii din sectorul 1 au un duşman implacabil, acesta este indiscutabil Clotilde Armand, candidatul USR care a pus ochii pe bugetul comunităţii.

Printre ultimele lovituri pe care franţuzoaica le-a dat locuitorilor sectorului sunt tentativele de a bloca, prin plângeri penale absurde făcute doar pentru a-l şicana pe primarul Dan Tudorache (chiar dacă cei loviţi în mod direct sunt bucureştenii!), împărţirea de măşti de protecţie în mod gratuit, ca şi campania primarului de achiziţionare de tablete pentru elevii de la şcolile din sector!

Evident că presa, în marea ei majoritate, a reacţionat firesc şi a criticat aceste demersuri incorecte şi imorale ale franţuzoaicei de la USR. Pentru că este vorba de bătrânii şi copiii din sectorul 1 ajunşi victime colaterale în războiul total declanşat de Clotilde Armand pentru a avea acces la banii bucureştenilor!

Numai că, într-o manieră nemaiîntâlnită în România până acum, Clotilde Armand a recurs la practici PENALE pentru a închide gura presei, postând pe facebook o ameninţare pentru care, într-un stat democratic, ar merge la puşcărie! Pentru că vremea şantajelor a apus de mult în România!

„(…) Fac o promisiune aici: toate posturile/publicaţiile de casă apropiate de PSD care au primit ani de zile sute de mii € de la Primăria Sectorului 1 prin atribuire directă sau fără licitaţii nu vor mai primi un leu când voi ajunge primar. Să fie foarte clar!

Dincolo de şantajul pe faţă, de mesajul ameninţător fără echivoc pe care-l trimite televiziunilor şi site-urilor care o critică, Clotilde Armand arată ce primar ar fi ea dacă ar ajunge vreodată edil la sectorul 1: un primar abuziv, un dictator, un edil care ar încalcă legea achiziţiilor publice, un primar care le-ar da bani publici doar celor agreaţi, doar celor care-i ridică osanale!

Este evident că nu primarul selectează organele de presă care vor primi bani de la o primărie, ci o comisie de selecţie, licitaţie etc. Criteriul principal este, în mod obligatoriu, audienţa, şi nu dacă televiziunea îi place sau nu-i place primarului ori dacă acesta o suspectează de partizanat politic. Nu sunt banii primarului, sunt bani publici în joc!

Ori, site-urile obscure cu care colaborează Clotilde Armand sau televiziunile online care-i ţin isonul n-ar putea primi în veci bani de la niciun buget de instituţie, locală sau centrală, fiindcă au audienţă infimă! Ce se discută acolo, ce se scrie acolo este aproape confidenţial!

Timp de patru ani, USR şi PNL au blocat permanent, în consiliul local, toate iniţiativele primarului Dan Tudorache de a dezvolta sectorul 1, de a îmbunătăţi calitatea vieţii bucureştenilor şi de a instaura un climat de normalitate, de colaborare politică pentru binele comunităţii.

Pe 27 septembrie ar trebui să ne aducem cu toţii aminte de aceste lucruri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *