Clotilde Armand atacă „ciuma roşie”

Într-o română stricată şi plină de greşeli grave:

Clotilde Armand atacă „ciuma roşie” la ea acasă şi se luptă bărbăteşte cu egalul ei, Vladimir Putin!

Deloc surprinzător, zilele acestea Clotilde Armand, amazoana din Guadelupe care luptă pe malurile Dâmboviţei cu „ciuma roşie” (denumire propagandistică preluată de Clotilde de la predecesorul ei, Joseph Goebbels, ministrul propagandei celui de-al treilea Reich), şi-a recalibrat tirul.

Momentan, Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, şi Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, persoane pentru care candidata USR a făcut o adevărată obsesie, pot respira uşuraţi câteva zile. Clotilde Armand a ridicat lupta politică la un alt nivel.

Ţinta şefei de la USR Sectorul 1 este nimeni altul decât egalul ei, Vladimir Putin, preşedintele Rusiei! Da, aţi citit bine şi vă rog să nu râdeţi, fiindcă doamna Clotilde Armand nu se joacă! Pentru moment, l-a apostrofat virulent pe facebook, urmând ca pe viitor să facă probabil ce ştie ea mai bine, adică să-l reclame la DNA, după ce-l va demasca într-un articol plin de deontologie, dar fără probe, pe site-urile fantomă care susţin frenetic, din anonimat, lupta pentru putere a salvatorilor României!

Sunt foarte îngrijorată de rapoartele privind intoxicaţiile lui Alexei Navalny, de sănătatea lui şi de refuzul autorităţilor ruse privind transferul acestuia din Rusia.

În calitate de europarlamentar am iniţiat o solicitare către colegii mei din Parlamentul European prin care cerem autorităţilor din Rusia să garanteze liberul transfer al lui Alexei Navalny către un spital din Europa.

Dreptul la viaţă nu trebuie să fie mărginit de nimeni, nici măcar de Putin.

Dreptul lui Clotilde de a-i trage un perdaf lui Vladimir Putin nu poate fi negat de nimeni. Chiar dacă, la fel ca de obicei, Clotilde Armand face doar joc de scenă. Pentru că Renew Europe, grupul din care face parte userista în Parlamentul European, este format din şi la dispoziţia lui Emanuel Macron, preşedintele Franţei, unul dintre cei care militează pentru o relaţie cât mai bună cu Rusia.

Deci demersul vituperant al lui Clotilde Armand va ajunge, la figurat vorbind, la tomberon. Ca de altfel mai toate demersurile doamnei din ultimii ani, care s-au dovedit simple baloane de săpun, deşi au fost prezentate ca adevărate bombe nucleare.

Lăsând acest război al giganţilor să se desfăşoare sub ochii noştri, suntem obligaţi să remarcăm altceva. Doamna de la USR este analfabetă funcţional, cel puţin atunci când se chinuieşte de ceasul morţii să se exprime în limba română pe care o cunoaşte mult mai puţin decât Marian Vanghelie, de care obişnuia pe vremuri să râdă cu superioritate!

Deci nu sunt intoxicaţii, ci o intoxicaţie. Nu poate fi îngrijorată de „sănătatea lui”, ci eventual de deteriorarea stării de sănătate a opozantului lui Vladimir Putin sau de starea precară a sănătăţii lui.

Apoi, în calitate de europarlamentar sau de ce vrea ea, Clotilde Armand nu poate iniţia „o solicitare către colegii mei din Parlamentul European prin care cerem autorităţilor din Rusia”. Solicitarea este obligatoriu ADRESATĂ autorităţilor din Rusia, căci de la ele aşteaptă un răspuns. Ea poate fi cel mult iniţiată împreună cu colegii din Parlamentul European!

Dreptul la viaţă, mult confuză doamnă, poate fi ameninţat, periclitat sau încălcat, nu „mărginit”, cum spuneţi dumneavoastră!

Până terminaţi răfuiala cu Putin ar fi de dorit să mai puneţi totuşi mâna pe carte. Pentru că este ruşine, zău, să doriţi să fiţi primar la Sectorul 1 şi să vorbiţi limba română mai prost ca Răducioiu pe aeroport!

Alegerile oricum le veţi pierde, dar veţi rămâne cu un câştig major: nu mai râde lumea când postaţi pe facebook! Tot este ceva, pe cuvânt!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *