Amazoana Clotide Armand face primii paşi spre o condamnare PENALĂ

Clotilde Armand îl şantajează la vedere pe primarul Dan Tudorache, ameninţându-l cu procurorii şi cu plângeri penale!

Timp de trei ani, cât a fost plătită degeaba de la buget pentru şedinţe de consiliu local la care nu participa şi pentru şedinţe pe comisii de la care chiulea din principiu, Clotilde Armand a acţionat permanent împotriva intereselor locuitorilor Sectorului 1.

Uneori, practic din ce în ce mai des, franţuzoaica ce umblă din 2016 după banii bucureştenilor a transformat atacurile furibunde, disperate, la adresa primarului Dan Tudorache, dintr-o campanie de presiuni aflate la limita legii, într-o suită de infracţiuni de şantaj care în mod normal ar trebui să-i aducă dosare penale şi o ieşire ruşinoasă de pe scena politică şi din alianţa USR-PLUS.

Iată cum defineşte Codul Penal român şantajul:

„Infracţiuni contra libertăţii persoanei – Şantajul – Art. 207 C.P.

„Infracţiuni contra libertăţii persoanei – Şantajul – Art. 207 C.P.

  1. Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.
  2. Cu aceeaşi pedeapsă se sancţionează ameninţarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromiţătoare pentru persoana ameninţată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1).
  3. Dacă faptele prevăzute în alin. (1) şi alin. (2) au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani”.

Pe data de 2 august a.c., la ora 10.54, candidatul USR-PLUS la funcţia de edil al Sectorului 1 a scris pe facebook:

„(…) vă anunţ că primarul PSD tocmai a cumpărat Servicii de redacţie, editură, tipărire şi înfoliere a Buletinului Informativ al Sectorului 1 prin atribuire directă, în valoare de 25.000 €. În plină Stare de Urgenţă a mai încercat să facă această licitaţie, însă atunci am reuşit să opresc jaful.

(…) Acum, îl somez pe primarul Sectorului 1 să oprească această atribuire şi îl anunţ că depun o plângere la Parchet. Aşa, ca să înţeleagă cei din administraţia PSD că nu te joci cu banii cetăţenilor cum vrea primarul PSD”.

În această postare, Clotilde Armand minte. Minte mai ceva ca fosta ei şefă de la USR Bucureşti, Roxana Wring, care se jura că n-a colaborat cu Securitatea până ce CNSAS, ce să vezi!, a prezentat dovezi şi un verdict clar care atesta faptul că şefa USR Bucureşti a făcut poliţie politică şi şi-a turnat prietenii şi colegii la securitatea ceauşistă!

O dată că nu este vorba de niciun primar PSD şi de nicio administraţie PSD a Sectorului 1. Este vorba despre primarul Sectorului 1 şi despre Administraţia Sectorului 1!

A doua oară, în pandemie n-a reuşit să oprească nimic. S-a renunţat la idee pentru că, fiind stare de urgenţă, bucureştenii erau consemnaţi la domiciliu şi deci editarea buletinului informativ nu şi-ar fi atins scopul (prezentarea hotărârilor de consiliu local şi a proiectelor de viitor ale administraţiei sectorului).

A treia oară, nu este vorba de niciun jaf şi, de asemenea, nimeni nu se joacă cu banii nimănui. Clotilde Armand este singura care se joacă, la risc, cu prevederile codului penal, lucru deja evident. Faptul că administraţia intenţionează să le prezinte stadiul realizărilor din sector cetăţenilor este ceva meritoriu, este ceva corect şi de bun-simţ, care nu poate fi împiedicat de procurori, cum visează Clotilde Armand.

Procurorii însă o vor cerceta, foarte probabil, chiar pe această amazoană întotdeauna incoerentă când vorbeşte limba română. Pentru că ameninţarea lansată public la adresa primarului reprezintă un şantaj clar, de manual. Faptul că urmăreşte realizarea unui interes patrimonial, câştigarea funcţiei de primar, este de asemenea de necontestat!

Iar dacă luăm în calcul că, de la începutul acestui an, Clotilde a comis fapte asemănătoare de cel puţin 10 ori, atunci intervenţia organelor abilitate care să-i curme activitatea infracţională se impune de urgenţă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *