Clotilde Armand sabotează demersurile administraţiei de a dezinfecta străzile, locurile publice şi scările de bloc

După ce a blocat construirea unui spital cu 1.000 de paturi în Sectorul 1, Clotilde Armand sabotează acum public demersurile administraţiei de a dezinfecta străzile, locurile publice şi scările de bloc provocând isterie şi panică nejustificată prin acuzaţii iresponsabile

În vremuri de cumpănă ies la iveală sufletele mici. Caracterele mărunte! Oamenii josnici de-a dreptul, care încearcă să-şi ascundă laşitatea şi impotenţa sub masca unei griji false faţă de semenii lor.

Toate străzile, locurile publice şi chiar scările de bloc din Sectorul 1 au fost dezinfectate de mai multe ori de către echipele Primăriei Sectorului 1. Străzile şi trotuarele au fost spălate cu detergent stradal concentrat, care nu produce un impact negativ asupra mediului, în timp ce locurile publice şi scările de bloc au fost igienizate cu substanţe dezinfectante cu eficienţă dovedită.

Vorbim despre sectorul care a lansat în premieră în România conceptul de telemedicină în care suspecţii de coronavirus aflaţi în izolare sau în carantină sunt monitorizaţi de la Centrul Multifuncţional Caraiman cu monitoare Holter pentru a evita contaminarea accidentală şi pentru a fi sesizată imediat apariţia febrei şi a altor simptome, sectorul în care au fost amenajate patru centre de carantină care arată mai bine ca multe hoteluri şi în care toţi bătrânii sunt aprovizionaţi cu cele necesare de către administraţia Dan Tudorache!

Până şi ministrul demisionar Victor Costache a salutat măsurile care se iau la nivelul Sectorului 1, ieşind public de mai multe ori împreună cu primarul Dan Tudorache cu care a semnat chiar şi un protocol de colaborare prin care s-a preluat şi extins folosirea holterelor pentru monitorizarea persoanelor aflate în izolare sau în carantină!

Singura care nu a fost, nu este şi nu va putea fi niciodată capabilă de fair-play este Clotilde Armand, personajul caricatural folosit de USR pentru a întreţine un climat de neîncredere, tensiune şi scandal în Bucureşti.

Ce credeţi că i-a trecut prin cap acestei individe căreia, ca o paranteză, locuitorii Sectorului 1 ar trebui să-i reproşeze de o mie de ori pe zi, prin toate mijloacele de comunicare online existente, faptul că a blocat, alături de consilierii USR şi PNL, construirea unui spital cu 1.000 de paturi în raza sectorului?

Clotilde Armand încearcă să insinueze, în maniera iresponsabilă cu care reprezentanţii USR ne-au obişnuit deja, că ar putea fi ceva în neregulă cu substanţele dezinfectante folosite. Şi cere certificat de conformitate, informaţii despre achiziţie, tipul virucidului folosit etc.

În realitate, Clotilde Armand nu face altceva decât să-şi bată joc de votanţii ei, din ce în ce mai puţini, pe care încă o dată îi consideră complet idioţi. Toate datele referitoare la orice achiziţie publică sunt, cum credeţi?, PUBLICE! Consilierii USR din cadrul Consiliului Local al Sectorului 1 ştiu deja toate aceste informaţii sau, dacă nu ştiu de indolenţi ce sunt, le pot afla în două secunde, online.

Certificat de conformitate? Şi acesta este tot public. Oricare dintre consilierii USR poate verifica asta pe loc. Însă numai cineva cu un tupeu vecin cu nesimţirea, ca şefa USR Sectorul 1, poate susţine că ar putea fi probleme cu eficienţa unui virucid cumpărat în timpul stării de urgenţă de un primar din Opoziţie.

Tipul virucidului folosit? Asta au stabilit profesioniştii. Experţii. Important este să omoare virusurile şi să dezinfecteze eficient. Clotilde Armand are probleme să-şi lege singură şireturile, darămite să emită un punct de vedere fundamentat referitor la substanţe dezinfectante.

Altfel ar sta lucrurile, sunt sigur, dacă ar fi vorba despre sifonat bani de la buget, în complicitate cu nişte escroci ca domnii de la Bechtel. Fosta şefă a EGIS France (dacă nu ştiţi despre cine vorbim, vă puteţi uita în oglindă, madame Armand!) a reuşit să prăduiască timp de 17 ani (şi operaţiunea continuă!) bugetul României de unde a primit, fără să facă nimic concret, în jur de 75 milioane de euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *