Adevărul despre Clotilde Armand: implicată în cel mai mare scandal financiar din România, antiamericană, rasistă, xenofobă şi complet retardă când vine vorba de proceduri economico-financiare!

În cei aproape 30 de ani scurşi de la Revoluţia din Decembrie 1989 n-a existat niciodată o diferenţă mai mare între imaginea publică a unei persoane, între modul în care ea este percepută şi realitate.

Clotilde Armand este şefa de la USR Sectorul 1 şi totodată candidată la funcţia de primar al Sectorului 1. Electoratul ei, destul de important ca număr, o consideră pe această franţuzoaică un model de profesionalism, o luptătoare împotriva corupţiei, o femeie de afaceri de succes, o progresistă în cel mai bun sens al cuvântului, o promotoare a toleranţei, o luptătoare pentru egalitatea de şanse, un duşman înverşunat al rasismului şi xenofobiei etc.

Nimic mai fals! Clotilde Armand nu este, din nefericire, nimic din ce cred cei pe care i-a minţit patru ani pentru a le câştiga voturile!

Să le luăm pe rând!

Clotilde Armand nu este o luptătoare împotriva corupţiei! Firma pe care a condus-o înainte de a deveni europarlamentar, EGIS, a fost partenerul americanilor de la Bechtel în cel mai mare tun financiar dat vreodată în România. EGIS avea obligaţia contractuală de a supraveghea lucrările şi de a notifica, deîndată, statul român dacă ar fi constatat că cei de la Bechtel nu-şi fac datoria! Ori, americanii au furat 1,5 miliarde euro sub acoperirea francezilor lui Clotilde de la EGIS!

Clotilde Armand nu este o femeie de afaceri de succes! Nu este un antreprenor priceput! Toată viaţa ei n-a fost altceva decât un bugetar de lux! Compania EGIS, în cadrul căreia a lucrat pe diferite poziţii de conducere de-a lungul multor ani, este o firmă la care controlul este deţinut de statul francez. La fel şi GDF Suez-Distrigaz Sud, companie unde Clotilde Armand a ocupat mai multe funcţii de conducere plătite cu zeci de mii de euro din banii încasaţi de la noi, cetăţenii, pentru servicii execrabile!

Clotilde Armand nu este o promotoare a toleranţei, o luptătoare pentru egalitatea de şanse, un duşman înverşunat al rasismului şi xenofobiei! Într-un interviu acordat site-ului ziare.com, franţuzoaica a uitat pur şi simplu să-şi ascundă adevărata faţă şi adevăratele gânduri, aşa cum a făcut-o până acum cu real talent, şi s-a lansat în adevărate tirade acuzatoare la adresa americanilor, care pentru ea reprezintă nişte STRĂINI:

„(…) I.E. Dogioiu (pe atunci la ziare.com): Nu toate experienţele de construcţie de infrastructură de către străini în România au fost mari succese. De exemplu, Bechtel.

Clotilde Armand: Nu e un exemplu corect. Bechtel e o firmă americană, era un contract semnat de guvernul PSD cu o firmă americană. Eu vorbesc despre instituţii europene, adică ale noastre. Nu sunt străini. Noi suntem Europa. Francezii noştri, germanii noştri doresc ca românii să fie la acelaşi nivel de trai”.

Dacă cineva de la PSD sau de la ALDE sau de la Pro România ar fi spus că americanii sunt nişte străini pentru noi, nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat, la nivel mediatic, cu respectivul. Pentru că declaraţia este, într-adevăr, cretină, nu doar antiamericană! Este o declaraţie care musteşte de un soi prostesc de xenofobie orientată, culmea!, împotriva celui mai puternic aliat al României, garantul securităţii noastre!

Iar Clotilde nu se opreşte aici. Se dovedeşte, deşi pretinde că reprezintă un partid tolerant şi responsabil, un inamic al islamiştilor şi al statelor mai puţin dezvoltate. Totul cuplat pe o incultură economică fenomenală care lasă să se întrevadă faptul că franţuzoaica nu înţelege prea bine ce este o procedură de licitaţie şi cum funcţionează ea:

„(…) Clotilde Armand: Firmele care vor câştiga licitaţiile vor fi depolitizate, alese doar pe criterii de competenţe şi vor avea nevoie de forţă de muncă şi vor recruta oameni care să vină înapoi. Şi noi vom fi atenţi să nu apeleze la forţa de muncă din Pakistan sau alte ţări estice”.

Marea directoare de multinaţională habar nu are căorganizatorul unei licitaţii nu poate stabili dinainte câştigătorii pe care-i doreşte (practic poate, dar ar fi o chestiune penală!) şi nici nu poate elimina firmele care nu-i plac sau care, pur şi simplu, provin din ţări în care religia oficială nu-i place Clotildei Armand!

Cum ar putea conduce femeia asta, care pare un pui de fascist din secolul trecut, cel mai important sector al Bucureștiului? Rasistă, xenofobă, duşman declarat al musulmanilor şi complet retardă când vine vorba de proceduri economice şi legislaţie, Clotilde Armand este un lup în piele de oaie. Lucru pe care admiratorii ei ar fi bine să-l descopere înainte de vot, nu ulterior, când s-ar putea să-i afecteze direct şi nemijlocit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *