„Muie Clotilde!” şi „Muie USR!” au devenit scandările preferate ale bucureştenilor din sectorul 1!

S-a întors roata:

„Muie Clotilde!” şi „Muie USR!” au devenit scandările preferate ale bucureştenilor din sectorul 1!

Clotilde Armand este unul dintre promotorii urii şi violenţei în politică. Din cauza acestui personaj odios, în sectorul 1 bucureştenii mai au un pas şi se vor lua la bătaie pe stradă.

În ultimele zece zile, şefa USR Sectorul 1 culege roadele insultelor şi calomniilor pe care le-a deversat non-stop pe reţelele de socializare asupra adversarilor ei politici, cu precădere asupra primarului Dan Tudorache.

Indignaţi de zecile de plângeri penale depuse de Clotilde Armand prin care s-a încercat torpilarea tuturor iniţiativelor ultrabenefice pentru locuitorii sectorului (gen împărţirea de măşti gratuite, achiziţionarea de tablete pentru elevii fără posibilităţi etc.), ca şi de veşnicele insulte aduse de franţuzoaică oponenţilor (ciuma roşie, penali, mafia PSD etc.), bucureştenii au început să-i răspundă cu aceeaşi monedă.

Astfel, ultimele trei acţiuni ale USR şi PNL în sectorul 1 au fost puternic contestate în stradă de cetăţeni, care au bruiat extrem de vocal toate discursurile şi încercările lui Clotilde Armand de a relua pentru a mia oară acuzaţiile niciodată susţinute de probe la adresa primarului Tudorache de care pare obsedată.

Cu toate că, la un eveniment de campanie organizat de PNL şi USR-PLUS marţi, în zona Parcului Herăstrău, pentru promovarea candidaturii lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1, alături de franţuzoaică a fost prezent şi Ludovic Orban, singurul premier din istoria României care refuză să respecte două legi şi nu majorează pensiile şi alocaţiile aşa cum este obligat, protestele bucureştenilor i-au împiedicat pe organizatori să vorbească minute bune.

„Muie Clotilde!”, „Muie USR!”, „Muie PNL!”, „De ce nu măriţi, mă, pensiile?”, „De ce nu respectaţi legea şi furaţi banii copiilor?” au fost numai câteva dintre scandările care i-au făcut pe guvernanţii care împrumută România cu mii de euro pe minut să se piardă cu firea şi să scurteze la jumătate durata evenimentului, fugind ca nişte laşi din faţa bucureştenilor care au tot dreptul să le ceară socoteală.

Printre cele mai dure reproşuri auzite a fost şi „L-ai omorât cu prostia ta pe Dumitru Constantin! L-ai băgat în pământ cu foamea ta de bani!”, un strigăt disperat al unui membru al familiei şefului de echipă de la Distrigaz mort în 2009 în urma unei grave erori de management a lui Clotilde Armand!

După cum se vede, s-a întors roata: „Muie Clotilde!” şi „Muie USR!” au devenit scandările preferate ale bucureştenilor din sectorul 1! Pentru că cine seamănă vânt culege furtună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *