Fake News distribuit de Clotilde Armand

Atât USR cât și candidata la primăria sectorului 1 Clotilde Armand și-au început campania electorală cu informații false.

Clotilde Armand a anunțat că a oprit în justiție transformarea Pădurii Băneasa și a Parcului Herăstrău în cartiere de blocuri, iar odată cu aprobarea PUZ-ului sectorul 1 va fi împânzit de blocuri cu șase etajele lângă casele cetățenilor.

Ceea ce nu ia în considerare usr-ista este că răspândirea de știri false este pedepsită de legea din România conform codului penal.

Însă, acesta nu se lasă speriată de legile din Romania, continuând cu împrăștierea de știri false, deși specialiștii din domeniul urban spun negru pe alb ca PUZ-ul întocmit de primăria sectorului 1 nu va permite construirea de blocuri lângă case. Daca franțuzoaica ar fi citit sau ar fi pus pe cineva care se pricepe să citească PUZ-ul propus cetățenilor din sectorul 1, ar fi descoperit că este interzisă construirea de blocuri mai înalte de P+2 în zonele menționate de acesta.

Nu este pentru prima dată când Clotilde Armand creează sau distribuie Fake News. Europarlamentarul USR a indus în eroare cetățenii sectorului 1 și în trecut că PUZ-ul va permite defrișarea Pădurii Băneasa. Afirmație care s-a demonstrat a fi falsă după ce primarul în funcție a ieșit cu declarații în presă, arătând că este imposibilă defrișarea Pădurii Băneasa conform legilor.

Ba mai mult, Clotilde Armand a sugerat că odată construite blocurile acestea nu vor avea parcare, deși în București nu se pot construi blocuri fără locuri de parcare conform legilor în vigoare încă din 2006. La aceea vreme Primăria Capitalei a impus pentru blocuri construirea de un loc de parcare pentru fiecare apartament.

În aceste condiții, putem sa o bănuim pe Clotilde Armand de habarnamism sau rea voința?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *