Clotilde Armand / Baba Omida iese la rampă

Clotilde Armand reclamă o pretinsă neregulă care… va avea loc peste câteva zile!

Ăştia sunt „oamenii noi” care vor să conducă Bucureştiul: Nicuşor Dan, Clotilde Armand şi alţii asemenea, personulităţi publice care par evadate de la „Bălăceanca”.

Iată ultima acuzaţie a franţuzoaicei Clotilde, cea care în trei ani în care a fost consilier local la Sectorul 1 a reuşit „performanţa” să chiulească la peste jumătate din şedinţele de consiliu:

V-am arătat la începutul lunii că primarul pesedist de la Sectorul 1 a mai dat 25.000 euro unei firme să publice o revistă în Sectorul 1. Da, fix de asta avea nevoie sectorul. PSD face campanie electorală cu banii din taxele şi impozitele cetăţenilor.

Acum, înţeleg de la jurnaliştii spotmedia.ro că au luat legătura cu edilul pesedist şi l-au întrebat ce scrie în această revistă şi dacă nu cumva este cam trasă de păr achiziţia în timpul campaniei electorale. Iată răspunsul:

<<Dacă mă întrebaţi despre conţinutul revistei, nu ştiu. Cred că Biroul de Presă se ocupă de asta>>. Ce uită primarul să ne spună este că revista apare săptămâna viitoare.

Bun. Având în vedere informaţiile publicate de mine din SICAP despre această achiziţie, având în vedere informaţiile jurnaliştilor vă anunţ că depun o plângere la AEP şi la Procuratură pentru că acest primar pesedist foloseşte banii publici în scop electoral ilegal”.

Ce trebuie să înţelegeţi de-aici? Simplu: Clotilde Armand fie este realmente bătută în cap şi are un IQ egal cu al Vulpiţei de la Acces Direct, fie este o persoană de-a dreptul ticăloasă, dispusă să recurgă la cele mai abjecte minciuni şi manipulări pentru câteva voturi!

Iată de ce:

Bugetul Primăriei Sectorului 1 este de aproximativ 400 de milioane de euro! Să spui că un primar care gestionează cheltuieli la acest nivel se ocupă de chestiuni în valoare de 25.000 de euro este ca şi cum ai susţine că ministrul Apărării îşi începe ziua interesându-se ce s-a întâmplat pe timpul gărzii sergentului Vasile Ion de la UM 2230 din Petrila! Doar un nebun poate susţine aşa ceva şi doar un cretin poate crede o astfel de tâmpenie!

Aşa-zişii jurnalişti asmuţiţi de Clotilde Armand s-au făcut şi ei de râs, pentru că publicaţia care le stă ca un spin în ochi este un Buletin Informativ al Sectorului 1, deci n-are nicio legătură cu campania electorală şi nici cu PSD! Până şi data la care apare revista, zilele viitoare, precede campania electorală, ca să nu existe probleme!

De altfel, toate primăriile editează buletine informative: şi Clujul, şi Piteștiul, şi Timişoara, şi Constanţa, şi Sibiul etc.! Asta este… ce uită Clotilde Armand să spună!

Franţuzoaica, în stilul bombastico-penibil cu care a plictisit deja pe toată lumea, anunţă că va face plângere la Autoritatea Electorală Permanentă şi la Procuratură pentru că…„primarul pesedist foloseşte banii publici în scop electoral ilegal”!

Dincolo de faptul că apariţia revistei este perfect legală şi că nu Clotilde, AEP şi Procuratura stabilesc ce face o primărie cu fondurile proprii, franţuzoaica bifează o nouă premieră mondială după decimarea propriei organizaţii USR Sectorul 1 (din care a exclus trei consilieri şi zeci de alţi membri fondatori!) şi după donaţia ultrageneroasă de doi euro făcută pentru achiziţia de echipamente medicale (cu care s-a lăudat pe facebook de parcă oferise 20.000 de euro, nu echivalentul a 5 suluri de hârtie igienică!).

E primul caz din lume când se reclamă o pretinsă neregulă cu zile întregi înainte să fie comisă! Clotilde Armand pare să fie noul Nostradamus, dacă nu cumva Mama Omida. Sau mai degrabă Baba Omida!

Oriunde pe planetă, un astfel de candidat, disperat, patetic şi manipulator cum este Clotilde Armand, n-ar primi nicio atenţie de la electoratul de care îşi bate joc fără talent! Să vedem pe 27 septembrie ce cred despre circul useristei locuitorii Sectorului 1!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *